Vuoden 2007 toiminta

Matka 2007-messut Helsingissä 18 - 21.01

Buttenhoffilla oli 22.2 italialainen ilta jäsenille

Teatteriretki 17.3 Mikkeliin, näytelmä "Suomen Hevonen".

Huhtikuussa kevätkokous 18.4 Imatran Nordean lounastiloissa klo 18.00. Ohjelmana yhdistyksen sääntöuudistus sekä matkavakuutukset, rokotukset ja lentoturvaohjeet.

Vapun aattona 30.04. katsottiin Teatteri Imatrassa "Juha Häkkänen Sings Hungarian Karaoke" klo 19.00.

Kruununpuisto-tapahtuma 26.6

Ensin opastettu kävelykierros Ritikanrannassa.

Valtionhotellissa kirjailija Laila Hirvisaari ja dramatisoija Helena Anttonen kertoivat näytelmästä.
Syötiin lohikeitto (+ kahvi ja mustikkapiirakka) Valtionhotellin Linnasalissa, jonka jälkeen koskinäytös klo 19.00 ja näytelmä klo 19.30. Näytelmän on ohjannut Petteri Sallinen.

Retki Hankoon, Bengtskäriin ja Fiskarsiin tehtiin 9 - 10.6.
Majoitus oli hotelli Regatassa. Laivaretki Hangosta Bengtskärin majakalle, lounas retkellä(kalakeitto, kahvi + kahvileipä). Toisena päivänä oli ensin opastettu kierros Hangossa, käynti Fiskarsin ruukki kylässä, jossa opastus, sekä Mustion linnassa, jossa lounas ja opastettu kierros. Fiskarsin ruukki

Ooppera Carmen 14.7 Savonlinnassa.

Jänhiälän lavalla oli tanssit 21.7. Musiikista huolehti Best Memories.

Matka Tampereelle Karita Mattilan jazz-konserttiiin oli 25 - 26.8.

Matka Prahaan 27 - 30.9 linna

Vuosikokous Teatteri Imatrassa 24.10 klo 17.30, jonka jälkeen Baddingistä kertova näytelmä. Kahvitarjoilu. Hinta 10 €.

Matka Helsingin Kansallisoopperaan la 3.11 katsomaan päivänäytökseen balettia Giselle. Ennen näytöstä oli oopperan esittely. Tulomatkalla syötiin Liljendalissa tunnelmallisessa Bagarstugassa.

Pikkujoulut Lappeenrannassa Lappeen Ruustinnassa 23.11. Kts. Lappeen Ruustinna. Ohjelmana mm. esitys talon historiasta ja tiernapojat. Kalalautanen ja seisova pöytä, jossa puuro.